Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/newronua/public_html/wp-content/themes/Ronua/functions.php on line 106
Microsoft anunță actualizarea Windows Phone 8.1 | RONUA Microsoft anunță actualizarea Windows Phone 8.1 | RONUA

Microsoft anunță actualizarea Windows Phone 8.1

Telefoanele Windows de la Microsoft au găsit în cele din urmă succesul când au fost vândute ca dispozitive low-cost de înaltă calitate. De la Beijing, șeful platformei Windows Phone, Joe Belfiore, a anunțat astăzi actualizarea Windows Phone 8.1, cu o serie de caracteristici noi, care par să contribuie la reușita platformei pe care compania sa dorește să o vândă în China.

Cele mai mari două caracteristici din perspectiva platformei sunt o versiune beta în chineză a Cortana, software-ul Microsoft pentru asistență personală, și suport pentru ecranele de format mare 960-pe-540. În timp ce Windows Phone oferă deja suport pentru mai multe rezoluții similare, 960 pe 540 este un format comun pentru phablet-urile ieftine din Asia, a declarat Sullivan.

„Nu vrem să re-creem scenariul Windows Mobile, unde am avut un număr arbitrar de mare de rezoluții de ecran care primeau suport pe platformă. Dar, în acest caz particular, există OEM-uri care cer astfel de servicii datorită economiilor scalare ce apar la fabricarea de dispozitive [960-de-540]”, a declarat Sullivan.

Anunțul Microsoft, care a avut în prim-plan noii parteneri Windows Phone din luna februarie, a adus deja la 11 noi telefoane low-cost „pe piață sau aproape de lansare”, a declarat Sullivan. (Nu am văzut aceste telefoane în Statele Unite, cea mai mare parte au apărut în India, China și Africa.) Compania va avea, de asemenea, „o serie de telefoane high-end,” a mai declarat Sullivan, deși a refuzat să discute despre planuri mai specifice. Cortana va fi lansat, de asemenea, in Marea Britanie ca versiune beta, iar ca variantă alfa va putea fi disponibil în Australia, Canada și India, a mai adăugat Belfiore.

Folderele vor fi disponibile începând cu această actualizare apărută pe Windows Phone 8.1. Nu, nu sunt în lista de aplicații. Sunt Live Folders de live tiles; adică veți putea așeza live tiles în dosare conținătoare.
Vom avea, de asemenea, suport wearables mai bun, pentru că platforma are, începând de acum, notificări push prin Bluetooth.

Încărcătoarele de înaltă tensiune vor face noul Windows Phone să se încarce mai rapid, iar suportul pentru smart cover va oferi o varietate mai mare de situații apărute la utilizare.

Există o mulțime de schimbări mai mici, de asemenea. Puteți face selecție multiplă pentru transmiterea sau a ștergerea SMS-urilor. Store și Xbox Music tiles sunt acum live, arătând mai multe informații pe ecranul de start. Există un mod kiosk pentru afacerile de talie mică, și suport pentru consumatorii VPN-prin-Wi-Fi.

Sursa: PC Mag

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *