Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/newronua/public_html/wp-content/themes/Ronua/functions.php on line 106
Trainers | RONUA Trainers | RONUA

Trainers

 • speaker

  Oana și Arthur Csertus

  CobaltSign Owners

  Oana și Arthur Csertus, un tânăr cuplu de antreprenori timișoreni, pasionați și dedicați dezvoltării aplicațiilor mobile, au înființat compania Cobalt Sign după ce au fost premiați cu aplicația 1tap2send într-o competiție internațională, organizată de către Microsoft si publicația de design CORE 77 din New York.

  Ei și-au urmat calea și în scurt timp după succesul obținut cu 1tap2send au publicat o nouă aplicație, deja celebră băutorilor de ceaiuri din întreaga lume, numită Tea Timer. Datorită calitații și utilității sale, aplicația este promovată frecvent de către Microsoft și Nokia, ajungând să aibă câteva zeci de mii de utilizatori în Anglia, Germania, Australia, România și în alte peste 60 de țări.

  Recent, Cobalt Sign a dezvoltat aplicația oficială Vocea României pe Windows Phone numeroase alte aplicații mobile împreună cu alte startup-uri și firme de renume din Europa.

  Oana și Arthur sunt activi în cadrul comunităților de dezvoltatori de aplicații mobile din Timișoara, prezentând frecvent aplicațiile pe care le dezvoltă. 

   În urma realizărilor obtinute cu utilizarea platformei Windows Phone, Oanei i-a fost decernat titlul de Developer Champion din partea Nokia.

   

Înregistrare RONUA Codecamp

Completează formularul de aici pentru a te înregistra la RONUA Codecamp.