Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/newronua/public_html/wp-content/themes/Ronua/functions.php on line 106
Trainers | RONUA Trainers | RONUA

Trainers

 • speaker

  Dan Alexandru Gheorghe - Sharepoint Trainer

  It is possible to make things of great complexity out of things that are very simple. There is no conservation of simplicity (Stephen Wolfram)

  Desi pasionat de computere de mic, am intrat mai serios in programare incepand din liceu unde am participat si am castigat cateva concursuri software precum InfoEducatie, Infomatrix, CIA, CNIV, etc. Aceste concursuri mi-au starnit pasiunea pentru dezvoltarea de software si m-au adus in directia in care lucrez si astazi.

  Am absolvit facultatea si masteratul la facultatea de Automatica si Calculatoare al UPB.

  Masochist fiind, mereu am facut mai multe lucruri in acelasi timp, incepand sa lucrez in paralel cu facultatea din anul 2, intr-o firma mica dar foarte agila, unde am participat la toate stadiile unui proiect, lucru care m-a ajutat sa ma conformez unui mediu foarte dinamic al startup-ului la care lucrez acum.

  In paralel cu serviciul am fost si asistent universitar in cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare, deoarece am vrut sa particip activ la dorinta mea de a da ceva inapoi si de a veni cu un stil interactiv de predare.

  Pe langa programare am o pasiune pe care am reusit sa o imbin perfect si cu munca si despre care puteti citi aici.


 • speaker

  Vali Malinoiu - JavaScript Trainer

  Technical Expert,
  888Holdings

  22 de ani,
  Developer(Software,Web)
  Speaker(Ocazional),
  Pasionat-De(Tehnologie,Securitate).

 • speaker

  Andrei Ignat - Tools for .NET programmer Trainer

  Senior Programmer,
  Ubisoft

  Avand o experiență de 16 ani in programare, Andrei IGNAT a început cu VB3 și a devenit C# Microsoft Most Valuable Professional (MVP) in anul 2005.


Înregistrare RONUA Codecamp

Completează formularul de aici pentru a te înregistra la RONUA Codecamp.