Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/newronua/public_html/wp-content/themes/Ronua/functions.php on line 106
About | RONUA About | RONUA

About

Denumit pe scurt RONUA (http://www.ronua.ro), acest grup de utilizatori are ca obiectiv major, includerea oricărui dezvoltator .NET în importantul proces al partajării de cunoaştere. Pentru a atinge şi a îmbunătăţi expertiza dezvoltatorilor în .NET, dorim să punem la dispoziţie un cadru de lucru prietenos, informal şi recreativ, pe de o parte, pentru prezentatorii voluntari care doresc să susţină prezentări referitoare la .NET, iar pe de altă parte, pentru participanţii care doresc să fie prezenţi la aceste activităţi.

RONUA este un user-grup ce se adresează, în principal, dezvoltatorilor, și nu companiilor în care aceștia activează. Totuși, suntem deschiși către colaborări punctuale cu orice entitate juridică (asociație, fundație, companie, firmă, reprezentanță multi-națională, etc.), în funcție de contextul și posibilitățile din momentul propunerii. RONUA (alături de RASA și DBODev) are ca și reprezentant legal (persoană juridică – asociație) Asociația eXperților în Tehnologia Informației din România (AXTI).

Prezentare Generală

Cu vechime de peste patru ani, RONUA reprezintă în momentul de faţă cel mai puternic user-group (UG) din ţara noastră, avand peste 3600 de membrii, un forum deschis cu peste 23500 de mesaje, 8 filiale înfiinţate (Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Oradea, Sibiu, Galați), 2 filiale in curs de înfiinţare (Craiova, Constanţa); RONUA a organizat până la momentul de faţă peste 100 de evenimente în întreaga ţară, având ca teme, inclusiv, lansarea lui Visual Studio 2005/2008, SQL 2005/2008, .NET 2.0/3.0/3.5, Vista, Office 2007; Am avut onoarea de a găzdui la evenimentele noastre speakeri cu nume sonore cum ar fi Dino Esposito sau Jason Zander; La împlnirea a 4 ani am organizat campania „Hrănește 1 copil timp de 1 lună. Cu 60 de RON.”

Use only our uk essay writing service, it will be totally satisfying for you.

Principalele obiective pentru 2009/2010:

  • Sprijinrea dezvoltatorilor nou-veniţi în mediul de dezvoltare .NET (programatori FOX PRO, studenţi, elevi, entuziaşti, programatori JAVA, PHP, Pyton, Ruby)
  • Mărirea gradului de activitate al membrilor RONUA, precum şi mărirea numărului de membri
  • Organizarea road show-urilor RONUA pentru a reduce necesitatea deplasării participanţilor pe distanţe prea mari la evenimentele noastre, mai ales în oraşele mici.
  • Organizarea evenimentelor locale pentru lansarile Visual Studio 2010, .NET 4.0;
  • Investigarea posibilit[‘ilor de integrare cu tehnologii Java, PHP, Ruby, Oracle, IBM, Adobe, Amazon, Google ;i altele.
  • Deşi sprijinit şi încurajat de către Microsoft România,

    RONUA este un grup independent, prin intermediul căruia dezvoltatorii din România îşi îmbogăţesc cunoştinţele. Menţionăm că RONUA este afiliată la INETA si PASS.