Mai multe detalii aici: http://ronua.ro/CS/blogs/petru/archive/2009/07/25/live-smooth-streaming-la-coke-live-peninsula.aspx
Petru.
OK, hai sa mergem putin peste anunturi si marketing: no unde e un tutorial de instant replay? Bingu si-a dat mina cu gogu si numai de press anuncements dai...E parte din smooth? e de pe server? pot seta din client ca vreau asta? Hai ca asta sigur ar fi mai interesant sa auzi pe aici, nu? Deci il ajuti pe bing?
Rantings on the technical world we live on.
Nu prea inteleg ce ma intrebi ... Dar din cate imi dau seama inteleg ca vroiai sa vin cu detalii tehnice. Eu in schimb stiam ca am postat pe forumul de anunturi despre IT si alte chestii. Nu mi-am pus problema sa explic partea tehnica. Am vrut sa se stie de proiectul asta super cool.
Cat despre partea tehnica o sa ma interesez, deoarece echipele din Redmond au ajutat enorm aici cu multe chestii si va trebui sa ma informez si eu (versiuni noi de playere, add-in-uri de IIS si Silverlight 3 in general). Oricum, vom face publice detaliile.
Acuma da anunturi da e totusi RONUA speram si niste rosu de singe . Si anuntul ast l-am vazut in macar 5 surse, si am fost cuminte, recunosc, la tilul lui Todi care cere ca si coment un banc vechi si prost...OK eu doar sapind pe teritoriul SL3 (de la prima beta de 1) si visind la alte platforme , fara suportul echipei de la (afara de o platforma) si aiurea, ma intreb ce se intelege din astea:Microsoft(r) Silverlight(tm)(3), which users install on their Web browsers, provides features that were not available in earlier live broadcasts: The "instant replay" feature enables viewers to go back and replay highlights of the broadcast, and "catch-up replay" enables viewers who come late to the broadcast to go back and play the entire broadcast from the beginning. http://news.moneycentral.msn.com/printarticle.aspx?feed=PZ&date=20090707&id=10125417Ca asa sint toate informatiile despre instant replay dupa lansare, si fu folosit , la MiX Tokyo, la DigitalWPC si da si la Sighet... E o ocazie mai mult decit excelenta, vorba aia fiind folosit si la Wimbledon (SL 3 si instant replay), ridicat mingea la fileu pentru putin singe.
Bug:
Alegeti una din integistrari, dati Play si dupa tineti apasat butonul din stanga al mouse-ului undeva pe bara de derulare a filmului (nu unde e cursorul filmului!) => slider-ul o cam ia razna
MSFT | Geek | Ex nihilo nihil fit
Multumesc mult, Victor! Trimit mesajul echipei care s-a ocupat de dezvoltare.