Investigăm posibilitatea organizării unui code-camp cu subiectul Visual Studio 2010 + .NET Framework 4.0.Datorită condițiilor economice trebuie să fim un număr minim de 20 partcipanți.
Întrebarea care se pune este dacă ai dori și ai alocat buget pentru un code-camp de 5 zile (undeva in jurul sumei de 2100 RON pentru cazare în regim single-room).
Perioada ar fi sfârșitul lui martie, începutul lui aprilie, locația Sinaia, Predeal, Sibiu sau Vatra Dornei.Te rog spune până în data de 8 Martie 2009 dacă ești interesat aiciIMPORTANT : Spune că ești interesat să participi numai după ce ai vorbit cu șeful. contabilitatea, familia, etc... Ar fi păcat să te înscrii aici și apoi să zici că nu poți veni. Adică mizăm pe cei care zic "DA" aici că vor participa cu o probabilitate de minim 90%.În urma acestei reacții vom decide dacă vom declanșa sau nu logistica de organizare a code-campului.
Ce se mai aude de acest eveniment?
Cel putin din ce se vede pe forum, nu prea au fost doritori (din pacate, banui ca pretul cazarii e principala problema, pentru cei ce nu au obtinut o "sponsorizare") ...
Io nici n-am vazut propunerea pana azi ... Unde a fost ascunsa?
Pretul e maricel dar proiectorul se plateste separat, sala de conferinta se plateste separat + 3-4 nopti ( mai multe stele, mai multi bani cazarea) + 3 mese/zi...
Joy, frustration, excitement, madness, aha's, headaches ... codito ergo sum!
Fiecare are un spirit care poate fi slefuit, un corp care poate fi antrenat si o cale pe care sa o urmeze ...
Dragii mei,
cred ca nu ati fost atenti la data anuntului "RONUA Posted: Thu, Feb 26 2009 12:19 AM"
Acest workshop s-a tinut la Sinaia anul trecut.
Simona, acolo ne-am cunoscut!
Da, ai dreptate!!! Si a fost chiar fain!
Ce nu-mi plac dezgropatorii astia de topicuri!
Mda, m-a pacalit si pe mine - credeam ca e vorba de un anunt de anul asta din februarie, nu am mai verificat anul..